Pagina's

zaterdag 9 oktober 2010

Rondje tuin, deel 2

Gisteren liet ik jullie meegenieten van het eetbare stuk van onze tuin. Althans van de de eetbare planten. Vandaag komen de overige planten aan de beurt. Niet allemaal, maar die ik bijzonder genoeg vond om jullie te laten zien.

Ik heb twee heistruikjes gekocht om bij de voordeur te zetten. Later verhuizen ze naar de achtertuin om daar verder te leven. Ik moet ze nog in hun mandje doen. Kijk het prijskaartje zit er nog in. Maar daar moet je wel goed voor kijken.


De kamperfoelie bloeit nog. En ruikt ook heerlijk. Ze staat dicht bij het terras en als de plant straks wat groter is, zat dat heerlijk geuren op zwoele zomeravonden.


Als de bloemen weg zijn, dan verschijnen er stevige knopjes, die het goed doen in boeketten. Weet iemand of je daar ook zaad uit kunt winnen???


Hortensia blijft een van mijn favoriete bloemen. En zeker deze hieronder. Ze kleurt van lichtblauw naar paars gedurende het seizoen.


Ze kleurt vanzelf naar een warme, dieprode kleur, net zoals deze hieronder.

.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Birgitte,

  Volgens mij, hebben jullie een prachtige tuin(tje?) !!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie hebben een mooie tuin. Hoe groot is de tuin, vast geen stadstuintje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige tuin!! Geniet ervan.
  Groetjes en tot...Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow.. die kamperfoelie....SUPER!!! Mijn hortensia is er al helemaal klaar mee, die van jou heeft het lang uitgehouden!! Maar ja in Limburg is het ook langer mooi weer hé? Geniet maar van al dat mooie!!
  groetjes Antje

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.