Pagina's

vrijdag 1 oktober 2010

Plagen

Ik ben begonnen met een groter borduurwerk. Althans, het is groter uitgevallen dan ik oorspronkelijk dacht. Het werkje schiet al lekker op, maar ik ga jullie plagen. Ik wil het nog niet laten zien. Dus vandaag een kleine sneak-peak. Gewoon een plagerijtje.


Tja, daar kun je nog niets van maken. De foto is ook erg wazig, omdat ik er flink in gesneden heb. Dus nog een klein tipje van de sluier? Vooruit dan maar.

Het heeft met de herfst te maken. Eigenlijk logisch, het is al herfst. Buiten regent het flink nu en zo meteen ga ik met paraplu naar het dorp. Nieuw borduurgaren halen. Want deze kleur bruin is op (nummer 300) en ik kan niet verder.

Oke, nog één foto, en dan ga ik echt nieuw garen halen.


Lief he? Een eekhoorntje mét eikeltje, kan het nog herfstiger? Voor nu een herfstige groet van mij.
En om jullie nogmaals te plagen. Wij gaan vanavond lekker uit eten met mijn ouders. Gisteren was onze trouwdag, maar toen waren we allebei weg. Dus hebben we het naar vandaag verschoven. En het beloofd een lekker diner te worden. Plagerijtje nummer twee.
.

6 opmerkingen:

 1. Geniet maar lekker van het Diner, zulke festiviteiten moet je vieren!
  Ik heb je gisteren al gemaild en gefeliciteerd.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Bietje,

  Hier kan je het patroon vinden en bestellen.
  Het duurt wel een weekje voor je hem hebt hoor, komt over de post.
  http://www.gourmetcrochet.com/index_files/Page6143.htm

  Veel plezier ermee!
  Ik heb er al wel zin aan! Maar ik moet eerst nog wat andere dingen afmaken.

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Birgitte, geniet van elkaar,en een gezellig diner toegewenst, dat er nog vele mogen volgen. enne... je borduurtje,eens zien we de complete foto.
  groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ik er van kan zien is veelbelovend. Ben heel benieuwd hoe groot je project wordt. Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Birgitte, dankjewel voor je bezoek aan mijn weblog! Nu pas kom ik aan antwoorden toe en ik zie veel moois op je weblog. Ik kom zeker een keer terug en zet je bij mijn "feedslijst". Je vroeg of baby-olie ook op een keramische kookplaat zou werken en dat weet ik echt niet, ik denk het eerlijk gezegd niet, maar zou het aan de leverancier vragen.
  Groetjes van Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aha...jij bent ook bij Gazette94 geweest ;-))

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.