Pagina's

dinsdag 19 oktober 2010

Wat te doen als je zelf geen baard hebt

Mannen met baard hebben het in de winter minder koud dan mensen zonder baard. Althans dat lijkt mij, ik ben (een vrouw) zonder baard. Dus wij baardloze mensen moeten iets anders verzinnen om ons gezicht in de winter warm te houden. Al surfend kwam ik deze manier tegen. Een baardmuts. De afbeelding heb ik geleend van deze blog.


Is het niet hilarisch. Je kunt natuurlijk op deze manier ook incognito over straat gaan. Op de blog staat ook een foto van een heel gezin met baardmuts. Ook de (kleine) kinderen hebben er een op. Onbegrijpelijk dat de kledingindustrie deze nog niet ontdekt heeft en opgenomen heeft in haar collectie.

Taraduff maakt de baardmutsen en verkoopt ze in haar Etsyshop. Maar met een beetje handigheid zijn ze gemakkelijk na te maken. Wie maakt de volgende baardmuts???

10 opmerkingen:

 1. Woeha, ik maak hem niet! Maar dat hele gezin is echt geweldig!!! :)
  Hahaha, hoe kom je er op???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom zou ik me nog scheren? Is er iemand die mijn baard dan kan vlechten of weven? ;-)
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha: hilarisch! Wat een grappig idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Brigitte!
  Was bang dat je nog steeds ziek was! Zó lang niks van je gelezen, maar....daar ben je gelukkig weer!
  Lijkt me bijzonder onprettig om zijn ding in je gezicht te hebben, ik hou het lekker bij de sjaal een beetje omhoog trekken.
  Lieve groet, fijne herfstvakantie en tot....Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Birgitte,

  neen, sorry hoor, ik vind het niet mooi!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk niet dat je zo een winkel moet binnengaan.
  Groet, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Warm zullen ze wel zijn, maar harstikke lelijk, geef mij maar een mooie sjaal en muts, ik moet er niet aan denken zo`n baardmuts!
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is echt lachen, hahahah Geweldige foto van dat hele gezin. Ik moet er niet aan denken om zo over straat te lopen hoewel het met carnaval natuurlijk wel een goeie grap zou zijn. groetjes, patty

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is inderdaad een goeie grap :P voor het carnaval. :P Ik heb de mijne vast voor de wintersport klaar liggen :P www.baardmuts.nl

  Peter van Blijker

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.