Pagina's

dinsdag 26 oktober 2010

Een echte 'Riet'

Sinds afgelopen zaterdag heb ik een echte 'Riet' in huis. Nee geen Rietveld, maar gewoon 'Riet'. Ik ben er overigens heel blij mee, want het is bijzonder mooi gemaakt.
Ze hangt bij ons niet aan de muur. Ik heb er geen geschikte plek voor, vind ik althans. Bovendien heb ik haar graag dichter bij mee. Niet uit beveiligingsoogpunt of als eis van de verzekering, maar gewoon omdat ik ze zo mooi vind.

Het feit dat deze 'Riet' door een mede-Limburger gemaakt is, maakt het nog extra speciaal. Ik weet dat het met zorg gemaakt is. En afgelopen zaterdag werd ik verrast doordat 'de echte Riet' bij ons kwam. Nou ja, verrast, ik wist dat ze kwam, maar nog niet dat het zo snel ging.

Nu zijn jullie natuurlijk extra nieuwsgierig geworden he? Dus het is tijd voor een foto. Dus vol trots presenteer ik jullie: mijn 'Riet'.


Nu wordt het wel duidelijk he, ik heb een echte vilten ketting van Riet gewonnen. Kijk eens op haar blog, ze maakt de schitterendste dingen van vilt. Haar hoedjes zijn té leuk. En alsof ze het wist in de kleur turkoois. Ik heb altijd beweerd dat ik niet zo blauwig ben. Dat klopt ook wel, maar blauw als accent vind ik wél mooi. Dus zo'n turkooisen ketting is prima. Verder vind ik turkoois wél een heel mooie kleur. DH en ik twisten al jaren over of dit nou een blauwe of een groene kleur is. We zijn er nog steeds niet uit. Op dit moment noemen we het als compromis gewoon een blauw-groene kleur. 


En zo maar, omdat ze zo'n aardig mens is, deed ze er ook nog een schattig kaartje bij van een oeros én een klein gelukspoppetje. Dat poppetje hangt inmiddels aan mijn schooltas. Soms kan ik op school wel wat geluk gebruiken.
Riet voor de zoveelste keer bedankt, ik ben er zó blij mee dat ik je niet genoeg kan bedanken. Je werk bewonderde ik al een tijdje. Het mislukte om naar de braderie te gaan waar je ze verkocht, omdat we zelf een weekend weg waren. Maar nu heb ik zelf een echte 'Riet'.

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige ketting, ik kan begrijpen dat je er blij mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel geluk met jouw 'Riet', het is echt een kunstwerkje!
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een surprice, zoiets maak je niet elke dag mee, veel geluk met de echte Riet,Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.