Pagina's

donderdag 28 oktober 2010

Pure Flowers of Pure losse hexjes?

Ik ben begonnen om heksjes te maken van de Pure Charmpack. Voor degene die niet weten welke stoffen in deze serie horen, volgt hieronder de afbeelding. Combineert het niet geweldig? 


Deze combo van blauw en bruintinten is geweldig. Als ik er naar kijk, krijg ik altijd zin in chocolade. Hoe zou dat toch komen?? Enfin, maar goed dat ik lang niet altijd chocolade in huis heb, want ik bekijk de stofjes regelmatig.

Ik ben dus begonnen met ze in 9 stukjes te knippen, ik krijg er nl. 9 uit een charm. Ik heb er setjes van 2 soorten van gemaakt. Soorten die bij elkaar passen en aanvullen. Dus donker en licht - print en rustig - blauw en bruin. Die stukjes heb ik twee aan twee in een plastic zakje gedaan zodat ik ook over een week nog weet welke combinaties ik gemaakt heb. Zo ziet het er uit.


Om ze bij elkaar te houden, heb ik ze allemaal aan een hele grote paperclip gehangen. Anders is het lastig om al die zachte en slipperige zakjes op te pakken.
Als je goed telt zie je ook dat er geen 21 zakjes meer zijn. Ik ben al begonnen met hexjes te maken. Kijk zo ver ben ik gekomen. Vier bloemen zijn af, van twee liggen de blaadjes al klaar om ineen gezet te worden.

sorry voor de wazige foto

Maar de twijfel slaat toe. Moet ik er bloemetjes van maken, of gewoon alle hexjes door elkaar gooien en ze op goed geluk aan elkaar naaien. Mijn bedoeling is er een tafelkleed van de maken. Wat vinden jullie? Ik houd van iedere charm 2 hexjes over die ik niet in een bloemetje kwijt kan. Maar deze zou ik eventueel kunnen halveren en in de rand van de hexenvierkant maken, zodat het ook ECHT vierkant wordt.

Alle raad en aanwijzingen zijn welkom. Allebei hebben ze voors en tegens, maar Bietje is weer aan het twijfelen. Of denk ik nou gewoon te veel na.

HELP
.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het een prachtige serie. Ik vind bloemetjes heel mooi, maar er zijn zoveel mogelijkheden. Dus ga ik je niet helpen want het is zo persoonlijk. Veel succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat dacht je van de hexjes als bloemetjes eindigen op een effen achtergrond stof als een soort border en daarna een rand van alle overgebleven hexjes aan elkaar en dan nog een effen bies. Hmmm klinkt niet erg duidelijk maar hoop dat je het begrijpt. Je kadert het als het ware in.Maar ze worden erg mooi en die stof vind ik ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.