Pagina's

maandag 11 oktober 2010

Mijn "Aha-Erlebnis"

DH van had voor 10-10-10 een afspraak in Amsterdam gemaakt, voor gisteren dus. De auto zouden we buiten de stad parkeren en dan verder met het openbaar vervoer. Maar dat is tegenwoordig met een chipkaart. Op tijd vroeg hij zo'n kaart aan, voor ieder een eigen kaart. En afgelopen zaterdag zijn we speciaal naar het station gegaan om die kaart te uploaden of hoe dat dan ook heet. Ik voelde me echt een nitwit. Dacht dat ik best met de tijd mee kan, ik ben pas 42. Maar toen ik de folder las bij de kaart, snapte ik er helemaal niets meer van. Dus bij het loket hebben we meteen wat meer uitleg gevraagd. Dat was mijn eerste "Aha-Erlebnis".

's Avonds zouden we weer terug naar de auto gaan. Die stond dus in de buurt van de Arena, waar ook de HMH is. In die hal zou die avond het concert van Aha plaatsvinden. Dat wordt dus mijn tweede"Aha-Erlebnis".


Aangezien we laat in de nacht terug zullen komen, heb ik dit berichtje op voorhand geschreven en wordt het automatisch gepubliceerd. Later zal ik wel vertellen of nitwit-Bietje de tocht per openbaar vervoer overleefd heeft. Het is lang geleden dat ik met het openbaar vervoer reisde. Tegenwoordig is het voetenwerk, fiets of auto.

Natuurlijk zal ik dan ook vertellen over het concert. Foto's gaat niet, dat laten we thuis. Ik weet niet of ze door de controle in de HMH komen. En ik wil mijn toestel toch echt graag houden en niet inleveren.
.

2 opmerkingen:

  1. AHA! Ik hoop dat het SUPER AHA was!
    Groetjes en tot...Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat het heel leuk was en je de reis goed doorstaan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.