Pagina's

woensdag 20 oktober 2010

SAL Lizzie Kate, update 9

Een week lang heb ik niet geblog en nu al hebben mensen mij gemist. Dat streelt mij ego wel hoor! Dank je wel voor de berichtjes.
Ik was niet ziek, zwak of misselijk en ook niet het land uit. Maar ik had te maken met de gewone docentendrukte voor de herfstvakantie. Voor mijn gevoel was ik alleen maar aan het werken, slapen en eten. Dus weinig creatiefs gedaan, weinig geblogd. Maar nu heb ik vakantie en haal ik de schade weer in.

Het volgende deeltje van de Lizzie Kate SAL is af. Het is september met het schoolgebouw. En omdat ik niet weet of ik augustus al heb laten zien, komen ze hier nog eens samen.

.

6 opmerkingen:

 1. Hallo Birgitte,

  Wat zijn ze mooi hé!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah Bietje daar zijn je borduurwerkjes weer, ik dacht ook al ??? zou ze ermee gestopt zijn ? nie dus :)

  Ze zijn weer mooi gemaakt. Ga je aan oktober beginnen nu of doe je gewoon de maanden door elkaar ?

  prettige vrije dag , Susie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze mooi geworden. Erg leuk om van deze borduurwerken te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Brigitte! Ik ben zó blij dat je niet ziekzwak of misselijk was! Je handwerkjes zijn zo leuk, als ik wat beter kan borduren, ga ik ze zeker ook eens uitproberen.
  Lieve groet, geniet van je vrije tijd en tot....Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie borduurwerkjes er weer bij. Geniet van je vrije week.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dat is ook weer zo LEUK! fijn dat je gewoon druk bent, hopelijk hier en daar wat tijd om te prikken. Groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.