Pagina's

dinsdag 19 april 2011

bom Fin de Siècle, blok 3

Het derde blok is klaar. Zoals eerder verteld, heb ik blok twee even aan de kant gelegd. De puntjes he....
Dit blok is goed gelukt, al zeg ik het zelf. Kijk maar

Ook over de puntjes ben ik heel tevreden. Ik zal alle hoeken van het blok even laten zien.Wat zien ze er goed uit he? Je kunt wel merken dat ik er blij mee ben.


En als laatste dan nog wat blokken samen. Schrik niet te hard van het tweede deel, dat is nog niet af. Ik laat het even zo tot ik precies weet waar ik de fout in ben gegaan. Maar het past zo mooi tussen de andere twee in.


Op blok vier is intussen ook al gearriveerd. Misschien dat ik vandaag tijd krijg om de stukjes alvast te snijden. Het is weer een stervorm. Dus kan ik nog een keer oefenen. Zou het me deze keer wel goed lukken?

.

6 opmerkingen:

 1. vanaf nu gaat alles lukken, ze zijn tot nu toe allemaal mooi:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het geheel met vilterietje eens. Het gaat je lukken en dan kun je daarna gelijk het foute blok nog een keer doen, anders blijft het aan je knagen.
  SUCCES!!!!
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi blokje hoor, en zo netjes gemaakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn mooi geworden Birgitte,je kent het gezegde aldoende leert men, en is nog steeds van kracht. leuke stofjes zijn het toch heeft een heel speciale uitstraling.De puntjes zien er perfekt uit.
  groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een prachtig blok! Het doet me aan Parijs denken en daar zou ik zo naartoe terug willen als ik je blok zie!

  Met blok 2 komt het vast wel goed. Gewoon een keer rustig aan gaan zitten en opnieuw beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O wat een enig quilt zal dit worden, en wat een mooie blokken zo.'
  Gewoon rustig de tijd nemen vor elke blok, en ja al doende leert me,geloof mij maar, want ook ik heb vaak met mijn handen in mij haar gezeten, omdat het me weer eens niet lukte
  Ik ben echt benieuwd hoe het quilt gaat worden.
  Fijne paas groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.