Pagina's

donderdag 30 september 2010

Vandaag, 6 jaar geleden . . .

. . . stonden DH en ik voor de ambtenaar van de Burgerlijke Stand én voor de pastoor. Het was een dag met prachtig herfstweer. De week van tevoren had het flink geregend, maar de dag zelf was lekker herfstweer mét een zonnetje.

De dag zat vol verrassingen, onze familie en vrienden hebben ons goed in de watten gelegd.

De dagindeling was ietsjes anders dan normaal (in onze contreien). 's Morgens zijn we voor de wet getrouwd. Daarna gingen we bij mijn ouders lunchen. Tegenover hun huis is een grote speeltuin. Daar hebben we de officiële foto's gemaakt. Op allerlei toestellen. Ze zijn lekker speels geworden én apart.

's Middags zijn we in een kleine kerk getrouwd. Die was precies groot genoeg voor alle belangstellenden, zo'n 100 man. Daarna kwamen alle genodigden in een restaurant in de buurt. Samen hebben we gezellig gefeest tot een uur of acht.
Als locatie kozen we een restaurant dat op loopafstand van ons huis ligt. Het eten en de verzorging daar is erg goed én lekker en dat vonden we belangrijk.

Na de receptie gingen wij met onze daggasten genieten van een 7 gangen-diner. Iedere gang kon gekozen worden uit een vlees- of visgerechtje. Het kiezen was erg moeilijk, want alles was lekker. Dus hebben DH en ik de helft van iedere gang lekker met elkaar geruild. Zo konden we alles proberen.

Vandaag is het dus 6 jaar geleden. We moeten beiden werken en we moeten beiden vanavond (apart van elkaar) weg. Dus even lekker feesten zit er vandaag niet in. Maar morgen gaan we heerlijk uit eten. Deze keer nemen we ook mijn ouders mee. Die komen normaal op onze trouwdag even een stuk vlaai eten, maar dat gaat deze keer niet. Bovendien heeft mijn vader ons erg goed geholpen bij de verbouwing van de bijkeuken. Dus ze verdienen wel een etentje met ons. Lekker en gezellig.

DH wil niet dat zijn foto op mijn blog komt, en om nou een trouwfoto zo te bewerken dat hij onherkenbaar is. . . Nee, dat is niet leuk. Maar een berichtje zonder foto is ook niks. Dus een paar cartoons van Mrs. Bobbins. Een creatie van Julia Icenogle. Ze gebruikte haar tante en haar quilting hobby als inspiratie. Op deze blog kun je veel meer van haar cartoons zien..

5 opmerkingen:

 1. All the best for your wedding anniversary!
  Greetings from Scotland
  Shippy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag. Heerlijk uiteten... mmm
  Smakelijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met jullie trouwdag. Het is ook de dag dat mijn DH jarig is. Dus ook hier feest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een dagje te laat. Maar het mag nog wel he. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.