Pagina's

vrijdag 20 juli 2012

Aardbeien, deel 3

Hebben jullie nog geen aardbeienallergie ontwikkeld, na al die aardbeien? Dan kun je rustig verder lezen, want ik heb nog heel wat met aardbeien gevonden. Dus pak maar een lekker bakkie koffie, met aardbeiengebakje, en lees verder.
We beginnen weer met wat lekkers. Hebben jullie ooit jam in de diepvries gemaakt? Ikke niet, nog nooit van gehoord dat dit ook kon. Nou ik vond een recept. En ga het zeker eens uitproberen. Misschien kan het ook met andere vruchten. Hier is de link met het recept. En zo ziet het er uit op de boterham.


Ziet er meteen gezellig uit met dat tafelkleed. Tenminste, zo land de mieren op het tafelkleed blijven en niet gaan rondlopen. En al die potjes moeten natuurlijk een mooi label krijgen. Op deze site kun je echte aardbeienlabels printen. Ze zie er zo uit. Gezellig he?


Goed nu is het tijd voor de creatieve dingen. Eerst deze schattige tas. Hij is vast via internet te koop, maar er stond geen prijs bij en verdere gegens. Ik heb ook geen aandelen in de site, maar vond hem gewoon enig.


En ziet dit er niet lekker uit? Maar pas op, niet in bijten. Want het zijn eigenlijk steentjes. Ok jij kunt die maken. Want op deze site staat een stap-voor-stap uitleg met foto's hoe je ze zelf kunt maken.


Deze tomaat met mini-aardbei is ook erg schattig. Dit is de link waar ik hem gevonden heb. Maar er stond geen patroon op. Wel een verwijzing naar een andere site, maar daar vond ik ook het patroon niet zo gauw. Ik vermoed dat het patroon gekocht moet worden. Maar als  jullie het wel vinden, laat het dan even weten, dan verander ik de link in dit berichtje alsnog.


Nog een aardbeientas, maar dan van scraps gemaakt. Leuk idee. Er staat geen patroon op de site waar ik hem van af haalde, maar een geoefend naaister ziet zo wel hoe die in elkaar steekt. Bovenin zit in ieder geval een koordje. Dus doe je best.


Of een gebreide aardbei. Klik op deze link voor het patroon. Het is een flickr account, maar onder de foto staat de beschrijving. Wel in het Engels, maar goed te volgen.


Of haak je ze liever? Ook daar heb ik een patroontje van gevonden. Deze link. Scroll wat omlaag en dan zie je ook het patroon staan. Wederom in het Engels, maar ook dit is goed te volgen voor een haakster.


En wat dacht je van aardbeitjes op je dishcloth. Een dishcloth is eigenlijk niets anders dan een vaatdoek. Maar voor zo'n mooie met aardbeitjes, vind ik dishcloth net wat sjieker beter klinken.


Dan heel iets anders, aardbeitjes op je nagels. Van deze link nam ik het plaatje hieronder. Er staat heel erg kort beschreven hoe ze haar nagels zo maakt. Mijn petekindje is de laatste tijd nogal schilderachtig bezig met haar eigen nagels. Deze link ga ik aan haar doorsturen, zal ze blij mee zijn. Hopenlijk is haar Engels goed genoeg.Eigenlijk wil ik hier alleen links naar gratis patroontjes en zo publiceren. Maar dit taartdoosje met aardbeitjes vond ik zo schattig, dat ik het jullie beslist wilde laten zien. Deze komt dus zonder link, want ik vond niet hoe je het maakte, alleen dat je het kon kopen.


En als je je nu nog verveelt, dan kun je nog altijd dit aardbeien memory spel downloaden, printen en spelen.  Ook deze pagina hoort er bij.
Veel plezier..

4 opmerkingen:

 1. Helaas geen link naar de diepvries jam kunnen vinden. Of ligt dat aan mij???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oopsie. En het erge is, ik heb nog gezocht op internet, maar ik kan deze link niet meer vinden. Wel andere links naar frozen jam. Heb je daar wat aan?

   Verwijderen
 2. Ben nog druk met de andere patroontjes die je gaf en hup daar ben jij alweer met andere leuke creaties! Jammer die jam ziet er heerlijk uit, maar ik moet nog heel wat kilootjes kwijt! Smul ze en een fijn weekend,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Birgitte,

  Hmm, aardbeien, lekker !!
  Leuke creaties staan hier tussen.

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.