Pagina's

zaterdag 21 juli 2012

SAL Maryse

Maryse heeft een super SAL. En ik doe ook mee. Hoog tijd voor een update. Deel 7 is namelijk al geborduurd. En al enige dagen klaar.


Valt het op dat er een fout in het huisje zit? Ik vond uiteindelijk van niet. Ik zag het veeeeeel te laat en toen kon ik er niets meer aan doen. Ik had nl. al het rode geborduurd. En als je dat uithaalt geeft dat altijd van die lelijke rode vlekken.

Dit deel is het zomerdeel. De quiltjes zijn lekker gewassen en hangen vrolijk te wapperen in de wind. De zomerbloemen bloeien rijkelijk en er is al een picknickkleed uitgevouwen. Een kan met heerlijke meld en allerlei lekkers staat al klaar. Eten jullie een hapje mee?
.

10 opmerkingen:

 1. Schitterend borduurwerk, en ik zie niets verkeerd aan je huisje, alleen jij weet dat
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk borduursel met die frisse kleurtjes. Enne, dat foutje... niks zeggen, niemand die het ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig geworden en nee ik zie geen foutje, dus lekker zo laten zitten! Stuur mij even een mailtje dan krijg je wat patroontjes toegestuurd, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Birgitte,,

  Supermooi !!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Birgitte,
  Wat een super leuk patroon is dat,
  groetjes Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het wordt heel mooi. Als je niets over het foutje zegt, ziet niemand het!
  Mooi patroon is het toch.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er prachtig uit! Als je vlekken hebt na het achteruitborduren kun je dat gewoon verwijderen met een potlootgummetje!(wel een witte)
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.