Pagina's

dinsdag 31 juli 2012

Leuk idee voor op het strand

Heb je nog een leuk idee voor op het strand nodig? Of ergens anders? Maak dan van te voren eens deze slippers voor je kinderen (of voor jezelf natuurlijk).


Neem een stuk triplex. Zaag er een vierkant uit zo groot dat de voet er op past. Boor drie gaten erin zodat je daar straks de straps voor de slippers in kunt knopen.

Zaag twee prints uit het triplex. Dat kan gewoon iets leuks zijn, of een tekst, of van een dinosaurus, of lieve eendenvoetjes. Plak dit onder de slipperplankjes.

Neem twee stukjes stof. Rol dit op. Knoop ieder een in de gaten naast elkaar en samen in het voorste gat. Meet van te voren wel hoelang dit moet zijn. Met andere woorden, pas het af.

Veel plezier met je slippers. Op een nat strand krijg je de prachtigste afdrukken, maar in de tuin moet dat ook wel lukken. Maak anders de ondergrond eens nat. Ben benieuwd naar jullie verhalen en vooral de foto's. Laat het me dan even weten.

.

3 opmerkingen:

 1. Geweldig leuk idee!!!

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee voor onder mijn gipsen voet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fantastisch idee! Wat zullen kinderen dat leuk vinden om daar mee te lopen :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.