Pagina's

dinsdag 24 juli 2012

Huishoudelijke mededelingen

Eigenlijk heb ik dat nooit zo in de gaten, maar mijn schare volgers groeit nog steeds. Dus hoog tijd voor een hartelijk welkom aan mijn volgers.

De foto heb ik hier geleend.

Nog wat huishoudelijke mededelingen. Ik heb een nieuw e-mail-adres aangemaakt, speciaal voor mijn blog en creatieve uitspattingen. Het staat bij mij beschrijving in de rechterbalk. Klik op mijn profiel en op de nieuwe pagina staat het aan de linkerkant. Dus als je me nodig hebt, kun je me zo bereiken.

Voor degene die ook al mijn oude mail-adres hadden. Dat blijft bestaan, maar ik wilde graag een apart mailadres voor mijn blog. Dan kan ik de post wat beter scheiden.

Groetjes en een fijne dag..

4 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd of de overschakeling automatisch gaat naar je nieuwe e-mail en leuk welkomstbordje!
  Groetjes
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk welkomsbordje is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je het patroon meteen besteld? Het is wel èèèèèrg leuk.
  De Live Traffic Feed klopt niet.... Hij zegt dat ik in Sambeek, Bradant woon.... Bij Marion is dat hetzelfde. Hij wil ons lief dorpje niet kennen denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.