Pagina's

donderdag 26 juli 2012

Olympische Spelen / The Olympics

Morgen is de openingsceremonie van de zoveelste Spelen in London. Dat vraagt natuurlijk om wat leuk knutselwerk. Ik vond op internet speciale gouden, zilveren, en bronzen medailles die je helemaal op naam kun maken. Zelf maken. Klik hier voor de templates.

Klik op de medaille die je wilt maken. Er komt dan een schermpje waar je de naam in kunt vullen. Klik op OK en hij komt op het scherm. En printen maar. Kijk mijn persoonlijke medaille eens lekker nonchalant aan de deur hangen.

Mooie deur, maar waar is de medaille nou?

Oeps, de medaille is net van de foto afgevallen. Gelukkig maakte ik ook een close-up.


Zelf vind ik het leuk om mijn kamerraam te stylen in de tijd van het jaar. Al veel te lang is daar niets aan gedaan en hangen er rieten hartjes met rood/wit geblokt lint. Nu kan ik deze daar fijn laten zien. Dus 'Colour your window Olympics'.

En morgen natuurlijk allemaal samen naar de openingsceremonie kijken. Ben benieuwd wat voor spektakel de Engelsen er van maken. Je hebt ook nog net tijd op speciale Olympic cupcakes te maken. Versier ze met deze printables die ik vond op deze site. (TIP: de blog heeft regelmatig erg leuke GRATIS printables voor allerlei gelegenheden)

Op internet is trouwens heel veel te vinden om helemaal in Olympic stijl te komen. Google maar eens op Printables en Olympic. Of printables en london. Er komt een bulk aan materiaal op je af.

Mijn lezeressen zijn creatievelingen, die maken hun decoraties het liefste zelf. Ik vond nog een aantal borduurtjes die misschien ook in de smaak vallen.
De Olympische vlam
Vlaggen van over de hele wereld (de bekendste staan in Cross-Stitcher Magazine)
.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee Birgitte.

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Birgitte,

  Wat een toffe medaille :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De spelen moeten nog beginnen en je hebt al een medaille 'binnen'.........
  Leuk idee van printables, kijken of ze ook katten hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier morgen met de ceremonie en ik ga voor zilver! groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier met de opening morgen. Ik zal dit jaar wel heel veel zien want met je been in het gips is het een mooie afleiding.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.