Pagina's

dinsdag 10 juli 2012

Kunstig borduren, deel 2

Vandaag deel 2 van geborduurde kunst.

Een echte hit is natuurlijk een zelf geborduurd hoesje voor je iPhone. De hoesjes zijn verkrijgbaar in deze webshop. En op deze link komen steeds nieuwe patronen. Maar de echte borduurster maakt natuurlijk een eigen, persoonlijk ontwerp. Wie gaat er een maken???

Evelin Kasikov heeft een collectie onder de naam CMYK embroidery. C (cyaan) M (magenta) Y (yellow) K (key of zwart) staan voor de vier kleuren die in de traditionele offset printwereld gebruikt worden. Het zijn ook de vier kleuren die in een huis-tuin-en-keuken-printer gemengd worden om een kleuren-afdruk te maken. Vaak zelfs in aparte cassettes. Tijdens haar studie is ze begonnen om met deze kleuren te werken. En het resultaat is geweldig. Op iedere afstand ziet haar werk (de kleuren) er anders uit.


.

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er leuk uit! Geweldig om je eigen hoesje te borduren. Dank je voor de tip.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is heel origineel en ook erg leuk.

  PS. Je bent altijd welkom hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nu eens apart, alleen heb ik geen Iphone

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.