Pagina's

zaterdag 18 september 2010

Aankopen

Ik reken mezelf tot de beginnende stofjesverzamelaars. Mijn collectie is niet zo geweldig groot, maar groeit gestaag. De afgelopen week heb ik dit binnengekregen van The Log Cabin.
Een viertal fatquarters in niet al te felle kleurtjes, gewoon om mijn collectie aan te vullen. Een charmpackje Mystique van 3 Sisters voor Moda, omdat ik de kleurtjes zo snoeperig vond en graag in het echt wilde zien.
En hexjes-mallen, 0,5 en 1 inch. De 0,5 inch voor de Frosty Flakes BOM. Ik ben er al aan begonnen, kijk maar in dit berichtje. Maar die mallen heb ik zelf getekend, en ze zijn niet zo geweldig zes-hoekig als ik wel zou willen. Dus nu wil ik opnieuw beginnen.

Ik bestelde er ook de volgende vier stofjes. De bedoeling is om ze te gebruiken voor mijn Flowers BOM.
Passen ze niet geweldig bij elkaar. Eigenlijk wilde ik de lichtblauwe bloemetjesstof uit de eerste foto gebruiken, maar de kleur was in het echt fletser dan ik verwachtte. De borduurgarens van Flowers zijn lekker pittig, dus de stofjes moeten dat ook zijn. Daarom wil ik deze blauwe gebruiken. Ik ben nog op zoek naar een pittige groene, misschien zelfs limegroen, die er bij past. Toch eens kijken in mijn eigen collectie of ik wat vind, want lime-groen zit daar al bij.

Als slot nog een close-up van de eerste vier stofjes, om jullie jaloers te maken.
.

5 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren heb je gekozen Birgitte,ben benieuwd naar het resultaat.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt mooie stofjes gekocht bij Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke stofjes, Birgitte! En wat heerlijk, he, om die hexjes te doen!!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is je gelukt om me jaloers te maken hoor. Prachtige stofjes in heel mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mij maak je niet jaloers, maar ik vind je stofjes ook mooi. Die gele in het molentje laat me glimlachen, ik was met een vriendin een stofje voor haar quilt uitzoeken en elke keer kwamen we op die print uit, of het nu in het blauw was of een andere kleur. Dit printje noem ik een stopprintje, het past overal bij.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.