Pagina's

dinsdag 21 september 2010

Kwibbelsclub

Een paar dagen geleden kwam het derde pakketje van de Kwibbelsclub. Weer zo leuk!
Dit keer zat er een schattig roze-rood stofje in met roosjes. Niet een kleur waar ik meteen naar zou grijpen, maar dan juist leuk om te krijgen en om ooit te gebruiken.

Dat gebruiken is misschien niet zo heel ver weg, want er zat ook een patroontje in van een jurkjesquilt. En wat is er nu leuker dan een jurk in roosjesstof.
En als laatste had Jannie er een kaartje met maar liefst 21 naalden in gedaan. Dus gebrek aan naalden is geen excuus meer om het te maken. Blijft alleen nog over dat ik nu echt de pot met tijd moet zien open te krijgen. Sinds een tijdje zit het deksel daarvan muurvast. Normaal krijg ik schroefdeksels altijd moeiteloos los, maar deze wil niet echt.
.

4 opmerkingen:

 1. Daar heb je tegenwoordig gereedschap voor om een deksel open te krijgen, of een sterke buurman. Ik worstel ook nog weleens met een tijdstekort, maar daar heb ik geen potten van staan.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk pakketje. Tijd kan ik je niet sturen. Ik kom zelf altijd te kort.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ik je niet kan helpen met je pot met tijd..... Ben zelf erg druk bezig met het muurvaste deksel van die van mij....... ;))
  Wat zouden we graag dat deksel openkrijgen, toch??!
  Je hebt wel een heel lief pakketje gekregen, hoor!! Schattig dat stofje!!
  Geniet ze!! (en succes met het deksel...... ;)) ..)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Birgitte,

  Hihi, wat zie ik nu....rose....voor u?? LOL

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.