Pagina's

dinsdag 14 september 2010

Give away

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb een give-away gewonnen. Jawel, ik wordt weer verwend met een prachtig pakje. Dit keer komt ie uit de buurt. Ik heb namelijk deze prachtige give-away van Berthi gewonnen. En ze woont bij mij in de buurt, dus het pakje zal er snel zijn.
Deze afbeelding komt van Berthi's blog, de servetten zijn nog onderweg.

Omdat ik geen voorkeur had, maakt Berthi de kleurkeuze voor mij, dus extra spannend. Maar ik heb een probleempje, ik durf de servetten niet te gaan gebruiken. Is toch zonde van die prachtige dingen. Dat heb ik wel vaker bij servetten, maar bij deze helemaal. Dus van jullie wil ik graag ideetjes wat ik er mee kan doen, zodat ik er langer van kan genieten. Wat kan ik er van maken. Alle ideeën zijn welkom.

Berthi's weblog ontdekte ik een tijdje geleden. Voor de lezers die haar blog niet kennen, het is zeer de moeite waard om er eens te gaan kijken. Ze schrijft veel over textiel in allerlei vormen. Veel tentoonstellingstips, maar ook achtergrondinformatie, patronen, noem maar op.

En om in de stemming te blijven, meld ik hier even dat de Lindevrouw ook een prachtige give-away heeft, ze maakt een setje polswarmers voor de winnaar. Heel handig voor de koude winteravonden die gaan komen. Je handen blijven warm terwijl je toch gewoon kunt door handwerken. Wie waagt er een kansje???
Kijk dan ook even verder op haar blog. Ze maakt prachtige dingen. Kijk maar eens naar haar tassen. En mocht je niet winnen? Het patroon van de polswarmers staat ook op haar blog, maar daarvoor moet je een beetje verder zoeken.

Aanvulling:
De blog van Shippymolkfred bestaat 1 jaar. Zij woont in Schotland en blogt in het Duits. En zij heeft een spannende give-away. Ze weet namelijk nog niet wat ze gaat weggeven. Houd je van verrassingen, klik dan hier.

Probeer ook de Verlosung van Rosenperle eens. Zij viert haar 200e volger. En ook daar kun je iets winnen, maar het is nog niet bekend wat. Ook zij blogt in het Duits.

Op de Nederlandse blog van Decoratieve Verftechnieken kun je een liter krijtverf winnen. Als je wint mag je de kleur ook nog uitzoeken ook. Dus heb je nog een muurtje of meubelstuk te verven. Grijp je kans.

6 opmerkingen:

 1. Hallo birgitte,

  Proficiat met uw prijsje, en die polswarmers, zou dat nu écht helpen tegen de koude, het zijn meestal direct je vingertopjes die bevriezen, niet :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je servietten Bietje.

  Seg en knap werk van Helmut hé.
  En ik ga eens bij lindevrouw kijken voor die mooie polswarmers, misschien kan ik het patroontje eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefliciteerd met je prijs. Ze zijn erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Birgitte,

  Je hebt Napkin Podge. Dat is een speciale lijm voor servetten. Je moet voorgewassen stof ermee insmeren, dan een laag van het servet er op doen en nogmaals insmeren. Na 72 uur kan het met koud water gewassen worden. Je kunt het dan als stof gebruiken. De lijm heb ik van de Kwast.
  Succes.

  Groet, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Birgitte, morgenochtend heb ik een verrassing voor je op mijn blog. http://quiltaart.blogspot.com, veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja fijn hé 'k had het al gezien,veel plezier met de servetten! en die polswarmertjes kon ik nu wel gebruiken achter de computer,vooral de hand die "muist" die word zoooo koud! Weer iets voor in de projectmap!
  groetjes en een fijne dag voor morgen!!
  Antje

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.