Pagina's

zondag 19 september 2010

Frosty Flakes, een nieuw begin

Al eerder liet ik mijn eerste flowertje zien. Die was bedoeld voor de BOM Frosty Flakes. De hexjes had ik zelf getekend en waren duidelijk niet recht. Dus het flowertjes uiteindelijk ook niet. Toch vond ik ze mooi, omdat het mijn eerste flowertjes waren. Ik maakte er nog twee bij, maar besloot om ze uiteindelijk toch niet tot Frosty Flakes te verwerken.
De ongestreken flower in de vorm van een bakje

Het platgestreken flowertje

Nou heb ik officiële 0,5 inch hex-malletjes en ik ga opnieuw beginnen. De flowertjes moeten nu wel beter worden. Dawn heeft voor haar BOM behoorlijk kleurige stofjes gekozen. Zelf vind ik dat niet zo mooi voor een winterkleed. Dus ik ga wat rustiger van start. Ik gebruik 9 blauwe en witte stofjes uit de serie Bonnie Blues van Paula Barnes voor Marcus Fabrics. Gewoon omdat ik blauw wel bij de winter vind passen, en sneeuwvlokken zijn toch echt winter. Dit is mijn kleurenschema.
Zoals je ziet gebruik ik 4 dezelfde motieven, eenmaal in blauw en eenmaal in wit. Alleen de middelste is een motief dat ik maar 1 keer gebruik. Ik had gedacht aan deze verdeling. Maar het kan ook zijn dat ik de blauwe en witte nog omdraai, moet ik nog over nadenken.
Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van mijn vorderingen.
.

6 opmerkingen:

 1. Een mooie rustige kleurverdeling, Birgitte! Toch hoop ik dat de winter nog lang wegblijft.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn ook zo leuk he, die frosty flakes. Ik denk dat de blauw/witte combinatie mooi wordt. Het leukste is natuurlijk het versieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een erg mooie combinatie en wat leuk dat je zelf getekend hebt, de eerste dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your hexie flower turned out great Birgitte and I love the colour scheme you have chosen for the frosty flakes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je hebt mooie stofjes! hexagonnen heb ik nog niet geprobeerd, dus geen idee of mij dat zou lukken, het lijkt me best lastig. sterkte ermee, ik heb zelf besloten deze BOM te laten voor wat het was.

  groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie kleuren Birgitte,heeft een rustige uitstraling, kijk met spanning naar het vervolg
  groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.