Pagina's

zaterdag 4 september 2010

September = sewing month

Schijnbaar staat September bekend als sewing month. Ik las het op diverse (Amerikaanse) blogs. Ik ben er nog niet achter waarom september. Als iemand het weet, vertel het even in een reactie op deze blog.

Wel leuk, want allerlei naaisites zetten onze hobby nóg meer in het zonnetje. Ik heb een aantal leuke give-aways ontdekt. Kijk maar met me mee.

Leona pakt flink uit en geeft een heel pakketje met van alles en nog wat weg op deze site. Kijk ook even naar de rest, want er is genoeg moois te beleven.

Among the gumtrees heeft een hele serie give-aways. Elke dag geeft een van hun designers op hun eigen blog iets geweldigs weg. Kijk op de 'verzamel'-blog. Deze blog hoeft waarschijnlijk geen verdere introductie meer.

De volgende heeft niets met stof te maken, maar is wel erg leuk. Mejuffrouw Kip geeft een geweldig grappige ring weg. Ik vertel niets, maar kijk maar op haar blog.

Geniet er van en een fijne zaterdag.
.

1 opmerking:

  1. Ha Brigitte!!
    Leuke links op je blog! Ben lekker aan het surfen geweest. Zo, nu lekker douchen en naar de stad.
    Groetjes en tot...Riet

    BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.