Pagina's

zondag 5 september 2010

Muts

Ik heb eerder verteld dat we een oude Mercedes hebben. Net niet uit de jaren zeventig, maar het model is wel uit die tijd. Op het laatste treffen zag ik bij een andere auto zo'n WC-mutsje op de hoedenplank liggen. Je weet wel, zo'n gehaakte muts, waar je een rol WC-papier onder verbergt. Al weet iedereen natuurlijk wat er onder zit.

Nou vond ik dat dus ook leuk voor de Mercedes van DH. Hij sputterde nog wat tegen, maar liet me toch m'n gang gaan. Waarschijnlijk dacht hij dat hij de muts toch niet in de auto zou leggen. Onze Mercedes is donkerblauw, dus moest de muts ook donkerblauw worden. Maar dat was zo donker, dus besloot ik er hippe witte strepen in te haken. Een beetje als zo'n schipperstrui. En dit is het resultaat.
Nou is DH er helemaal weg van. Hij is niet zo oudbollig als hij van te voren gedacht had. Hij heeft nog een oude Mercedes voor dagelijks gebruik in de kleur lichtgroen. Nu moet ik er nog een voor die auto haken ook. Het kan verkeren.

6 opmerkingen:

 1. Hallo Birgitte,

  Hihi, inderdaad zo een mutsje mag niet ontbreken in die auto,
  en met dat wit is hij niet zo donker hé, en ook niet zo oud, gelijk je het met van die felle kleuren zou doen hé. hihi, en als het écht oud moet, tja dan mis ik nog van die grote gehaakte bloemen erop en errond hé LOL.

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu kunnen jullie goedgemutst gaan rijden in 't vervolg ;)

  Seg Bietje, wel eens een fotoke trekken van de hoed in de auto hé,
  'k wil eens zien hoe mooi hij daarin ligt.
  En ineens van de andere ( in 't groen ) ook dan hé. :)

  Nog een plezante zondag , Susie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf heb ik er nog eentje gehad voor op het toilet: zo'n "Barbiepoppetje" met rose jurk aan! Nou, dan vind ik jouw hoedje toch mooier.
  Groetjes en tot... Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een quiltvriendin van mij heeft ook zo'n hoedje in de auto staan, staat er al jaren dus verkleurd. Het leuke daaraan is dat haar zussen haar auto niet kennen, maar het hoedje wel. Dat heeft hun moeder ooit gemaakt.
  http.quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is ook wel erg leuk geworden. Ik kan me voorstellen dat DH er nog een wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan iemand mij vertellen waar ik dit patroontje vind?mijn mailadres lutje123@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.