Pagina's

donderdag 16 september 2010

Zijn er nog kattenliefhebbers???

Surfend op youtube vond ik een prachtige reclamefilm van het grote Zweedse woonwarenhuis, maar dan de Engelse vestiging. Mét katten. De film is prachtig, ik kreeg er een warm en huiselijk gevoel van. En dat zal waarschijnlijk ook wel de bedoeling van de woonwinkel zijn geweest.

Ik vond ook "The Making of . . ." van deze reclamefilm. Het is natuurlijk niet eenvoudig om honderd katten te laten doen wat men bedacht heeft. En katten reageren heel nieuwsgierig. Zeker als ze niet gewend zijn aan camera's en geluidsapparatuur. Kijk maar.
 .

4 opmerkingen:

 1. bedankt voor het delen van dit filmpje, erg leuk
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohhh... wat herkenbaar!! En wat een lieve film zeg! Hier hebben we ook zo'n liefdesverhouding. Ik zal je er volgende week een foto van op mijn blog laten zien. Promise!

  By the way: thank you sooooo much voor de award. Ook die zal ik volgende week "bespreken". Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige filmpjes, ik zie Zipje al als bed/bankligger figureren, en Zopje die gelijk voor de kaptafel gaat zitten: zitten m'n haren nog goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jemig, en dan moesten ze daarna al die poezen weer te pakken krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.