Pagina's

woensdag 15 september 2010

Kijk nou toch eens . . .

. . . hoe Berthi mij toch verwend heeft. Gisteren meldde ik al dat haar give-away gewonnen had: servetten met merklapmotieven. Ik mocht kiezen welke kleur, maar ik kon niet beslissen welke, dus Berthi mocht me verrassen.
En gistermiddag lag dit op de deurmat.
Keurig in plastic in een envelop ingepakt. Gelukkig maar, want ook de postbode zal beslist hinder hebben ondervonden van de felle regen. Een mooi borduurkaartje erbij. Grappig trouwens, haar handschrift lijkt heel erg op dat van mijn moeder. Ik moest echt twee keer kijken welke naam er onder stond.

Berthi heeft gewoon de pakjes gedeeld en nu kreeg ik van iedere kleur een setje, geweldig. Ze zijn in rood en heel donkerblauw, of misschien wel (licht)zwart. Ik vind ze super en ga ze zeker niet gebruiken op tafel. Ik heb ze al veilig weggestopt bij mijn handwerkspulletjes, zodat ze niet per ongeluk toch gebruikt gaan worden. Je weet maar nooit.
Nog even een plaatje uit de verpakking. Zou Berthi geweten hebben dat ik ooit aan een merklap begonnen ben als jong meisje. En dat toen ver weg gestopt heb, mét de naald erin. Jullie herinneren nog wel dit berichtje over de roestvlekken.
Ik heb in ieder geval weer een aantal patroontjes. Kijk eens naar deze haan, super mooi toch.
.

7 opmerkingen:

 1. O, wat zijn ze mooi! En wat leuk van Berthi om je allebei de kleuren te sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Birgitte,

  Super hé, geniet er maar van !

  En mijnbordverf is nay grijs en ik heb die vroeger al gebruikt en toen ging het voor te schrijven erop, maar hangt dat membord hier meer als versiering in de veranda eigenlijk, alle beetjes om het meer van ons te krijgen, is goed genoeg hé, hihi.

  Groetjes, jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi cadeau zeg. Kan me voorstellen dat je er zuinig op bent. Maar niet té ver wegstoppen hé? Je mag er ook wel naar hartelust van genieten ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. How zeg, wat leuk dat je gewonnen hebt.... het is een prachtig kado en dat moet je koesteren, maar ik zou het toch maar niet te ver wegstoppen, daar is het veels te mooi voor!!!

  Liefs....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Birgitte,

  Wat heb je er een leuk logje over gemaakt! Grappig om te lezen dat ik bijna hetzelfde handschrift heb als je moeder! Geniet van de mooie servetten, enne... misschien een ideetje om een nieuw merklapje te maken!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief van Berthi. Wees er maar zuinig op maar bekijk het wel vaak.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages, thank you very much for your reply. I am very sorry that I had to put the Word-verification on. I got too much spam-reactions. If you despite this extra thing respond, I will be extra grateful.

I houd van jullie reacties. Helaas heb ik de woord-verificatie aan moeten zetten. Er kwamen te veel spam-berichten binnen. Dus als je ondanks dat tóch reageert, ben ik je extra dankbaar.